Du bestemmer, hele veien

Vår rimelige VIP-pakkeløsning er alt du trenger for å planlegge din SEO-strategi.

Ordinær (gratis)

  • Få tilgang til vår link building-plattform, og lær mer om dine rivalers link building-strategi
  • Spar på kjøp av backlinks
  • Backlink health monitoring
  • Få tilgang til vårt verktøy Eye10

VIP

  • Få tilgang til vår link building-plattform, og lær mer om dine rivalers link building-strategi
  • 30% avslag på alle kjøp av backlinks
  • Backlink health monitoring
  • Få tilgang til vårt verktøy Eye10

Oppgrader profilen din til VIP og nyt fordelene

Spar tid

Velg fritt fra databasen vår fra 40K+ lenker. Kast ikke bort tid på å se etter mediaplattformer.

Få personlig brukerstøtte

Én til én kundebrukerstøtte

Følg enkelt med og tilpass etter dine behov

Følg enkelt med på alle backlinks på ett sted, istedet for å håndtere flere e-poster fra ulike skribenter

Se alle domener

Alle VIP-brukere vil ha muligheten til å se og besøke alle domener, før du tar en beslutning om hvilken du ønsker å kjøpe

30% avslag

Rimelige pakkeløsninger som hjelper deg med å planlegge din link building-strategi

Hør det rett fra kundene våre

Et konkurransedyktig og rimelig produkt som gir resultater"
Vi bruker Search Royals når vi lager link building for kundene våre og vi er veldig fornøyde. Våre tjenester er spesialisert for on-site SEO, mens Search Royals hjelper oss med sin ekspertise med link building, og muligheten for å tilby kundene våre et link building-produkt som er konkurransedyktig, rimelig og som gir resultater.

Et nettbasert byrå, spesialisert innen Google Ads, SEO og Google Shopping

Enkelt å bestille. Godt gjennomført arbeid.
Search Royals gir oss en mulighet til å være blant de beste SEO-tilbyderne i Danmark og vi kan derfor også tilby produkter av høy kvalitet til kundene våre. Det er enkelt å bestille, arbeidet er godt utført og vi har med ekte eksperter å gjøre.

Et nettbasert byrå, spesialisert innen Google Ads, SEO og Google Shopping

Ofte stilte spørsmål

Vi har samlet sammen en liste med ofte stilte spørsmål her på siden. Ta kontakt med oss, om du ikke finner det du leter etter. Vi er her for å hjelpe.

Hvordan sikrer dere at innholdet er av høy kvalitet?

Vårt innholdsproduksjonsteam holder en høy standard. Alle skribentene våre blir testet på forhånd av våre interne redaktører, og hver skribent må gjennomgå flere tekstlige prøver før de skriver for oss. I tillegg, har vi et tett forhold med alle skribentene i nettverket vårt, som hver og en besitter ulike kunnskaper innenfor flere ulike nisjer. Og sist, men ikke minst, før vi sender noe som helst av innhold videre, går innholdet gjennom en nøye prosess hos vårt interne innholdsproduksonsteam, hvor sjefsredaktøren legger siste hånd på verket for å sikre høy kvalitet. Etterfølgende har artiklene våre blitt delt og lest av flere tusen

Hva om vi ikke liker innholdet?

Alt innhold går gjennom en grundig vurderingsprosess før det publiseres. Vi forsikrer oss på forhånd med de relevante publiseringsmediene om at innholdet vårt vil fungere. Når det er sagt, hvis du ønsker at vi skal justere eller endre en tekst, samarbeider vi med deg for å tilpasse innholdet til dine forventninger og krav.

Sjekker dere at alt innholdet forblir indeksert på Google?

Ja, det gjør vi. Vår egenutviklede programvare holder oversikt over alle artikler automatisk. Så når det oppstår en ødelagt lenke, et sikkerhetsproblem eller en endring i trafikkytelsen, informerer programvaren oss umiddelbart, slik at vi kan gi deg en handlingsplan.

Hvordan skiller dere dere fra andre link building-tjenester?

Vi er et teknologiselskap som spesialiserer oss på linkbuilding. Teamet vårt tilbyr lenkebyggingstjenester i verdensklasse, men ved hjelp av programvare for å gi brukerne våre en mer pålitelig og effektiv opplevelse. Grunnleggerne våre har jobbet med lenkebygging siden 2008 og startet Search Royals for å gjøre prosessen mer transparent, kostnadseffektiv og resultatorientert.

Hvordan sikrer dere kvaliteten på publiseringsnettverket?

Alle medienettsteder og -selskaper er analysert og kontrollert før de legges til i nettverket vårt. Vi verifiserer målgruppens autentisitet, trafikkens kvalitet, innholdets relevans og deres Google-plassering. Vi tar også direkte kontakt med eieren for å ha god og åpen kommunikasjon med dem. Denne prosessen sikrer at alle medier er av topp kvalitet, og at innholdet vårt genererer den beste SEO- og tilbakekoblingsautoriteten når vi publiserer på plattformen deres.

Hva om jeg ønsker innhold til en veldig smal bransje?

Vi har et nettverk av over 200 tekstforfattere med ekspertise innen alle bransjer. I tillegg samarbeider vi med medie- og forlagsselskaper som dekker alle mulige nisjer, slik at innholdet vårt treffer blink hver gang. 

Sikrer dere at alle lenker forblir "do follow"-lenker?

Vår egenutviklede programvare holder oversikt over alle artikler for å sikre at de til enhver tid peker tilbake til nettstedet ditt («do-follow»). Hvis en lenke er ødelagt eller ikke gjenkjennes av Google, får vi beskjed umiddelbart og fikser lenken. I tillegg sjekkes alle lenkers styrke i sanntid for å sikre at nettstedets autoritet forblir intakt hele tiden.